The Greenery – Fruit Logistica

The Greenery levert samen met telers totaalpakketten van groente, fruit en paddenstoelen. Nooit meer lege vakken, want de producten die vers van de akker of kas vandaan komen liggen zo in het schap. De Nederlandse producten worden aangevuld met geïmporteerde producten, daarnaast is een deel van de telers gespecialiseerd in biologische teelt. Niet alleen in de voeding, ook de verpakkingsmaterialen zijn biologisch.

De Fruit Logistica is een jaarlijkse beurs in Berlijn en is de belangrijkste vakbeurs voor de internationale groenten- en fruithandel. Hier bouwen wij  al jarenlang 5 á 6 stands.

Characteristics
  • Groen
  • Fris
  • Duurzaam
  • Natuurlijke kleuren

What have we done?

Van belang voor de stand is de communicatie dat het bedrijf ‘totaalpakketten’ van versproducten kan leveren. De stand vertelt als het ware het verhaal hoe de producten van het land komen om uiteindelijk in de schappen te liggen bij een ieder om de hoek.

Ontwerp Het ontwerp is in samenwerking met The Greenery gemaakt.
Opslag Door de jarenlange samenwerking hebben wij een groot aantal meubels en standelementen in opslag, die wij flexibel kunnen integreren in verschillende concepten.
Next project