ASICS – marathon Frankfurt

ASICS is een Japanse fabrikant van sportschoenen en -kleding en behoort tot de vijf grootste producenten van sportartikelen en -accessoires ter wereld. De naam is een acroniem van Anima Sana In Corpore Sano, wat Latijn voor een gezonde ziel in een gezond lichaam is.

Characteristics
  • Showelement
  • Verkoop producten
  • Product presentatie
  • Routing

What have we done?

ASICS is de hoofdsponsor van de marathons van Parijs, Barcelona, Frankfurt en Stockholm. Bij elke marathon wordt een tijdelijke shop gebouwd, variërend tussen de 600 en 1200m². In nauwe samenwerking met ASICS verzorgt Dehullu het ontwerp, de productie, transport, montage en demontage van deze shops.

Ontwerp In samenwerking met ASICS ontwerpt Dehullu de marathon projecten.
Bouw Voor de marathon projecten zijn de montage en demontage dagen zeer beperkt. Er reist dan ook altijd een groot Dehullu team naar locatie om door het maken van enkele lange dagen het project gerealiseerd te krijgen. Het komt zelfs voor dat het gehele project binnen één nacht afgebroken moet worden.
Product Presentatie Elke marathonloper, vaak met aanhang, wordt door deze winkels geleid om de nieuwste producten te ervaren. Een sterke combinatie van showelement, productpresentatie en verkoop is de rode lijn.
Next project