Metaglas – Beurs Eigen Huis

Metaglas is al 40 jaar toonaangevend op het gebied van slanke en innovatieve gevelelementen en interieur-oplossingen voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. De producten zijn volledig maatwerk en biedt voor ieder bouwkundige situatie een oplossing. Maximale transparantie is het uitgangspunt, slanke en unieke producten die zorgen voor ultiem daglicht.

Beurs Eigen Huis, bouwen of verbouwen? Deze beurs draait om het vernieuwen van je woning. Of dit nu bouwkundig, duurzaam of op het gebied van interieur is. Uiteenlopende ontwerpers, leveranciers en producenten tentoonstellen hun producten op deze beurs.

Characteristics
  • Transparant
  • Innovatief
  • Strak design

What have we done?

Samen met Metaglas hebben wij gekeken naar wat hun wensen zijn. De stand straalt uit wat Metaglas is. Transparant en innovatief. De producten zijn duidelijk aanwezig zodat er een goede demonstratie aan bezoekers kan worden gegeven, de stand is tastbaar. Men krijgt een duidelijk beeld wat zij van Metaglas kunnen verwachten, op de achtergrond lichten we een project uit ter inspiratie. Overige elementen houden we minimalistisch, om de producten in de spotlight te zetten.

Ontwerp De stand van Metaglas is ontworpen door onze vakkundige ontwerpers bij Dehullu.
Bouw Door de grote van de stand en de verschillende prefab onderdelen, werkte onze standbouwers effectief, snel en resultaatgericht.
Opslag Verschillende onderdelen keren terug op diverse beurzen. Wij slaan de stand op en hergebruiken materialen.
Next project