KARWEI – VT Wonen beurs

De eerste KARWEI bouwmarkt werd op 14 mei 1975 geopend in Utrecht. Hedendaags is KARWEI een online- en offline winkel in ‘doe-het-zelf’, woondecoratie, tuinartikelen en de bouwmarkt voor alle klussers.

Ieder jaar bij het nieuwe woonseizoen is op de VT Wonen & Design beurs alles te vinden op alle fronten van wooninformatie, van verbouwen tot aan inrichten. De mooiste merken, nieuwste designs, experts en ontwerpers, alles wat met wonen te maken heeft is hier te vinden!

Characteristics
  • Uniek
  • Sfeervol
  • High-end
  • Kleurrijk

What have we done?

Hoe breng je meerdere sferen in één stand? Samen met KARWEI hebben wij meerdere huiskamers weten te creëren. Zo ziet de bezoeker de verschillende mogelijkheden, de veelzijdige kanten van KARWEI en het brede assortiment. Een gevoel van thuis, in de kamer die het beste bij je past.

Ontwerp Deze stand is ontworpen door Dedato ontwerpers en architecten.
Bouw Vanaf het eerste moment tot en met de oplevering heeft een sterk team van standbouwers, meubelmakers en schilders deze pittige klus geklaard.
Product Presentatie Op fantastische wijze zijn de producten in verschillende ruimtes in de stand, telkens weer op een andere manier gepresenteerd.
Next project