FORBO – VT Wonen beurs

Forbo Flooring produceert en levert wereldwijd vloerbedekkingen voor de projecten- en de consumentenmarkt. Het bedrijf biedt een breed en aantrekkelijk aanbod aan milieuvriendelijke linoleumvloeren, hoogwaardige vinylvloeren, Flotex, schoonloopsystemen die het binnengelopen vuil en vocht opvangen, tapijttegels en naaldvilt.

Ieder jaar bij het nieuwe woonseizoen is op de VT Wonen & Design beurs alles te vinden op alle fronten van wooninformatie, van verbouwen tot aan inrichten. De mooiste merken, nieuwste designs, experts en ontwerpers. Alles wat met wonen te maken heeft is hier te vinden!

Characteristics
  • Focus
  • Speels
  • Natuurlook
  • Kleurrijk

What have we done?

De stand heeft een speels design, met de focus op de vloer die doorloopt in de wand. Door de groene details is het tegelijkertijd een mooi aanknopingspunt voor de duurzaamheid van Forbo, waarin zij zeer vooruitstrevend zijn. Er gebeurt veel op de stand, maar de vloer blijft er uitspringen. Forbo wil door flexibiliteit, maatwerk en verschillende mogelijkheden jarenlang woonplezier garanderen.

Ontwerp Het ontwerp komt van de creatieve afdeling van Dehullu.
Bouw Op de VT Wonen beurs was een en sterk productieteam van standbouwers en schilders aanwezig om 4 kwalitatief hoge stands te realiseren.
Enschede
Next project